Όροι και Προϋποθέσεις

Ο ιστότοπος www.e-kaltsas.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσίαση της ατομικής επιχείρησης "ΚΑΛΤΣΑΣ Α. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-SERVICE) με ΑΦΜ :126679370 που εδρεύει στην πόλη του Αγρινίου και στην οδό Παπαστράτου 61 . 

Προσωπικά Δεδομένα : 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων.

Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό

του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο συνεννόησης επιθυμείτε) και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν

τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).

Τα ευαίσθητα στοιχεία σας κατά διαστήματα ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν

τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας. 

Τρόποι πληρωμής : 

1. Με τραπεζική κατάθεση σε ένα από του λογαριασμούς μας : 

- Alpha Bank : GR 25 0140 2200 2200 0200 2012 705 

- Εθνική Τράπεζα : 303/645146-27   

2. Με αντικαταβολή εντός της πόλης του Αγρινίου τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.
3. Αντικαταβολή για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας(Υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,5 ευρώ). 

Τρόπος και κόστος αποστολής της τελικής παραγγελίας 

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μέσω ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών (Courrier) και ακολουθείται χρέωση ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας . 

Μόνο στην περίπτωση της πόλης του Αγρνίου τα έξοδα μεταφοράς είναι μηδενικά .

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας αρχίζει από την στιγμή της πληρωμής  και υπολογίζεται μεταξύ 2 έως 5 ημερών . 

Το κατάστημά μας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ζημιές που δημιουργήθηκαν κατά την αποστολή των προϊόντων  . 

Τιμές πωλούμενων προϊόντων 

Σε όλες τις τιμές που αναγράφονται στον κατάλογο του ηλεκτρονικού καταστήματος συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% .

Επιστροφές Προϊόντων 

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση δυσλειτουργίας των προϊόντων και όταν αυτά βρίσκονται εντός εγγυήσεως. 
Κάθε προϊόν καλύπτεται από διαφορετική χρονική διάρκεια εγγύησης καλής λειτουργίας.Πριν από κάθε αγορά μπορείτε να μας
ρωτήσετε για την εγγύηση του κάθε προϊόντος . 

Διάφορα 

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του
προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε εάν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.


Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το ηλεκτρονικό κατάστημα  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.
H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει δημοσίως και αμέσως το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε εκάστοτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους της.